Als iemands inschrijving is verlopen, kan hij/zij geen privé berichten meer verzenden en ontvangen en verdwijnt de link uit het profiel. Ook is het mogelijk dat de ander jou op zijn/haar lijst van geblokkeerde personen heeft gezet, waardoor jij geen privé berichten meer kunt sturen naar deze persoon.