Als je je gebruikersnaam wilt veranderen, dan kun je een email sturen aan info@aktivo.nl met daarin je oude gebruikersnaam en je nieuwe gebruikersnaam. Je krijgt bericht zodra je gebruikersnaam is gewijzigd zodat je daarna met je nieuwe gebruikersnaam kunt inloggen.

We adviseren je om als gebruikersnaam te kiezen: je voornaam plus de eerste letter van je achternaam b.v. PietV of LindaM.

De gebruikersnaam wordt ook wel inlognaam of username genoemd. De gebruikersnaam gebruik je samen met je wachtwoord om in te loggen.