Je kunt bellen met één van onze regiocoördinatoren via het landelijke nummer 085-2733560.

We vinden de privacy van onze deelnemers erg belangrijk, dus er is geen ledenlijst met alle details van je clubgenoten. Als je ingelogd bent, dan kun je een privé bericht sturen naar een clubgenoot zonder dat jullie je emailadres aan elkaar bekend te hoeven maken. Bij iedere activiteit zie je de namen van de mensen die zich hebben opgegeven. Klik op een naam om een privé bericht te sturen.

Op de landkaart zie je alle clubgenoten in de vorm van rode bolletjes. Houd de muis boven een rood bolletje en je ziet de voornaam en gebruikersnaam. Klik het het bolletje om een privé bericht te sturen. Je kunt ook inzoomen op de landkaart voor meer details.